HTML

Ricsi blogja

Thaiföldi Kaland...

Friss topikok

  • ugromokus: @jucipotter: Helo, Chiang Mai-ban fizettük be. Vagyis a helyszínen. Egyénileg mentünk a Bangkok-... (2009.08.29. 16:19) Chiang Mai - 2 napos Trekking...
  • _Robi: Szevasz Ricsi! Szégyen szemre nem olvastam még végig minden írásod, de örömmel látom, hogy jól vag... (2007.07.25. 11:09) Összegzés - Kanchanaburi
  • Gábor: Sziasztok mi jun 19.-én jöttünk haza,nekünk Phi-Phi nem igazán jött be, Krabi viszont annál inkább... (2007.07.06. 18:28) Koh Phi Phi
  • Apa: Jo, hogy kovetni tudom az utatokat! Reszletesebben irjatok mindenrol,latnivalok, nevezetessegek, e... (2007.06.27. 15:11) Kanchanaaburi - Ayutthaya
  • schramjanko: Én is 24.én voltam az Eravan vízesésnél:-)) (2007.06.27. 09:55) masodik nap Kanchanaburiban

Linkblog

Koh Phi Phi

2007.07.05. 07:44 ugromokus

Szoval megerkeztunk, szep es jo. Hajoval, vagyis Longtail boat-al irany tovabb a Rantee bay -re, nem volt egy tul jo valasztas. Nyugis, de ennyi. Egesz partszakaszon kb 20 vendeg, ez korulbelul 3 szallashelyre lebontva.

A Rantee Hut nevezetu helyen szalltunk meg. Itt se kaja, se viz, csak pia, ha kell. Szallasadoink a semmitteves fogalmat teljes mertekben kielegito helyiek. Ide inkabb ne gyertek. Aznap delutan furdes, azonnal bele is leptem tengerisunbe, tuskei a mai napig bennem vannak. Kellemetlen. De azert nem halsz meg. Part szep, de ennyi. Idojaras jo. Szallasunkrol inkabb nem beszelunk. Szo szerint lyukas mint az ementali. Ki-be jarkalo vendegeink tucatszamra voltak. Ragcsaltak, piszmogtak egesz ejjel, meg ki tudja meg miket csinaltak :D 300 baht. De ezt inkabb ne vallaljatok be, bar lehet hogy foszezonban tokjo a hely, de most nem. Szoval masodik nap mar atsetaltunk a Tonsai Bay feloli reszre. Itt jo, tobb ember. Part teljesen okes, bar a viz valoban kicsit zavaros. Idojaras fantasztikus. Hol van az offseason? Kb 40 fok, tuzo nap. Neha lagy szello.Viz se ugy zavaros, hogy mocskos, vagy barmi hasonlo, hanem nem olyen kristalytiszta, nyilvan azert mert ilyenkor hullamosabb a tenger, amikor eljon az apaly ideje, akkor javul a helyzet, a viz is kitisztul.

Szoval egesz nap itt. Arak rendben vannak. Net az draga. 1 ora 120 baht. Mindenhol. Sebaj. Kaja, nem veszes. Dragabb mint Chiang Mai-ba, de kibirhato, amugy se koltesz egy nap 7-900-nal tobbet kajara. Egyszeruen nem lehet. Ha nem feltetlen akarod szorni a penzed.

Talaltunk egesz jo szallast. Allitolag jo draga, de most kb 650baht-ert megkaptuk. Nagyon fasza. Komolyan mondom ez mar azert luxus. Dehat par ejszakara megjar. Allitolag foszezonba 4500 egy ejszakara, azert az durva lenne. View Center Place, mindjart meg is nezem van-e oldaluk mert engem is erdekel. Mind1 mennyi, mert ezt a kb 650et nekunk megeri. Holnap jon egy kirandulos nap. 450/fo. Maya Bay, Bamboo Island, meg tokomtudja meg mi...sokminden. Jonak tunt, menjunk.

Rantee Bay-rol gyalog jottunk at, pfff...ezt senki ne probalja ki. Jo formaban vagyunk mind a ketten, de azert reggel 9kor, 30kg menetfelszerelessel a hatadon, plussz a melkasodon es a valladon nem egy leanyalom a hegyimenet, a durva hegyimenet.Vera ugyi volt, birta ahogy kell. Egy pok ramilyesztett rendesen, egy igazi pok, amolyan nagyobb fajta, be is fostam, de levertem magamrol :)

Megerte atjonni.

Delelott kicsit felhos volt, de most mar megint 40fok korul jar a homerseklet...

Kepek majd jonnek kesobb. De lehet mar nem szenvedunk a kepfeltoltessel, majd otthon kiegeszitjuk. Phi-Phi most nagyon jo. Keves ember. Alacsony arak. Gyertek!

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://ricsi.blog.hu/api/trackback/id/tr76111994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SBeus 2007.07.05. 11:21:52

Sziasztok!
Érezzétek nagyon jól magatokat!! Irigykedem ám rendesen... mi csak januárban tudunk menni.
Még nem döntöttünk PhiPhi szállás ügyben. Rákerestem erre, amit írtál, de ilyen néven nem talál semmit.. :(

Gábor 2007.07.06. 18:28:55

Sziasztok mi jun 19.-én jöttünk haza,nekünk Phi-Phi nem igazán jött be, Krabi viszont annál inkább:HONG ISLAND!! És a Phranang Cave Beach (Rai Leh Bay). További jó nyaralást!
süti beállítások módosítása